ar-bloggen

Alla inlägg den 5 juni 2015

Av Maria Pihl - 5 juni 2015 21:27

Idag har varit en intensiv dag med alla förberedelser inför morgondagens avfärd till Tyskland. Veterinären var på plats vid halv ett och fixade friskintyg och sedan var det behandlingsdags för Bröta. Jag masserade och stretchade  hennes bakben och därefter tog jag ut henne i paddocken för att titta på hur hon rörde sig. Jag satt även upp några minuter i skritt för att känna på hennes rörelser. Det var en bröstkorgsrotation som heter duga till höger vilket vi inte haft på länge och höger bak klev på fint. Det är aningen kortare än vänster men det är en enorm skillnad mot hur det varit. Bröta var lugn och fin och inte det minsta stressad. Härligt!  :)


Mira fick ett kortare pass med groundwork och longering och sedan satt jag upp på henne. Det var ju ett tag sedan jag satt på henne och hon blev riktigt mjuk och fin på slutet. Sedan fick vi ha lite kvalitetstid då vi ju inte ses på en hel månad. Jag fixade hovar, borstade svansen och redde ut dreadlocksen ur hennes man. Jag vräkte i både pälsglans och silikon men det försvann ändå en del man på kuppen. Kanske ska ta och borsta manen lite oftare än aldrig i fortsättningen?


Sen förberedde jag transporten, packade utrustningen  och åkte hem och fortsatte med packandet. Imorgon ska jag ta det lugnt och fixa det sista och vid sex-snåret imorgon kväll går båten. Gissa om jag är taggad?! :)


Min tanke är förstås att blogga för fullt nu under min tid som månadselev, men tyvärr har Celina problem med internetuppkopplingen så vi får väl se hur ofta det kan bli. Men jag tänkte att jag skriver inlägg när andan faller på och i värsta fall får jag helt enkelt publicera många inlägg på en gång när jag väl får tillgång till uppkoppling.


Vi hörs!



Presentation


Jag heter Maria Pihl och jag har helt nördat in mig på Akademisk Ridkonst - AR. Detta tränar jag med mina ögonstenar, Bröta och Mira. På den här bloggen tänkte jag dela med mig av hästlivets vardagligheter och min utbildning inom den akademiska ridkonsten

Länkar

Translation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards